JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.


A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK:
- Minden terméket (sértetlen gyári csomagolásban, gyári állapotban) visszaveszünk az átvételtől számított 30 napon belül: indoklás nélkül visszaküldheted, a vételárat visszautaljuk vagy levásárolhatod, ami számodra megfelelőbb. A visszautalás hivatalos határideje 30 nap, a gyakorlatban szükséges idő 7-15 nap.
- fizetési módok: 1. futárnak készpénzben vagy bankkártyával - 2. banki előre utalással (csak egyedi igény esetén) - 3. Paypal/Bankkártya Simple pay rendeléskor (a fizetési módok semmilyen árváltozást vagy költséget nem terhelnek a vevőre a termék árán és az esetleges szállítási díjon kívül) -
- szállítás: kizárólag GLS futárszolgálattal, 15.000 Ft rendelési érték alatt fix 1500 Ft a házhozszállítási díj, 1800Ft a csomagpont, 15.000 Ft felett a házhozszállítás ingyenes, a csomagpont 1000Ft.
- Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül leadja az online felületen. A kiszállítás - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 4-5 napon belül megtörténik.


A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.


A szállítás módja és költségei

Az áruházakban DPD/GLS futár utánvételi módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 4-5 munkanapon belül kézhezveheti.


Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
WEBÁRUHÁZUNK 30 NAP ELÁLLÁSI IDŐT BIZTOSÍT, a törvényben leírtaktól hosszabb időt adva a vásárlónak. "... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

új automata váltós autók bérlése | a legjobb bringabolt | kerékpár lízing nulla önerővel | Zontes motorok | Lifan prémium elektromos robogók | robogó alkatrészek boltja | a legjobb bringa alkatrész shop | did jt motor lánc | sunstar motor lánc